priser företag

en bra visuell kommunikation som representerar företaget och styrka varumärken på bäst möjliga sätt är otroligt viktigt. Ett företag behöver alla möjliga bilder: imagebilder, reportagebilder från viktiga evenemang eller arbetsrutiner, bilder av inredning eller produkter, företagsporträtt etc... Jag jobbar ihop med er för att skapa bildmaterialet ni behöver. Bygg en egen bildbank och skapa visuella resurser vilka du kan använder för kommunikation mot kunder eller inom företaget själv. Det bästa: ni betalar per bild och kan på så sätt smidigt styra hur mycket av budgeten ni använder för detta syftet.

imagebilder, företagsporträtt, inredning, företags evenemang

skapa en egen bildbank med egna bilder utifrån vardagen i företaget. Det är mycket mer autentiskt än att använder köpta bilder från en bildbank på nättet. Jag fotograferar er och era anställda på evenemang eller på arbetsplatsen. Till alla bilder får du bildrättigheterna för att lägga upp de på din hemsida, intranet eller socialmedia såsom för användning av trycksaker (broschyrer, kataloger, manualer...). priser excl. moms.

priser excl. moms

1 bild               SEK  3 000,- 

 bild 2-10           SEK   1 000,-/st 

 bild 11-100       SEK   500,- /st 

 från bild 101    SEK  350,- /st

kommersiell fotografi, reklam

om ni vill marknadsföra er och behöver bilder till en kampanj, så hjälper jag gärna. i priset ingår alla bildrättigheter för era kampanjer på alla medier på obestämd tid. priser excl. moms.

 priser excl. moms.

1 bild           SEK  5 000,- 

 följande     SEK 1 000,-/ st

No Way Out

think out of the box

jag är digital artist och har gjort många fotomontager till olika företag (Einwaller/ Austria, DLS GmbH/ Austria, Abrahamssons Järn/ Sweden, Wolf Spectacles/ Austria, NTF/ Sweden, Jusdet/ Sweden etc...).  Jag ge kurser i photoshop via moderskeppet, på tekniska högskolan eller till privatkunder. Om ni behöver en fotomontage, eller avancerad bildredigering så kan jag göra det åt er. Eftersom sådana arbeten är så olika kan jag inte bjuder på pris per bild men måste fakturerar en timpeng.

pris excl. moms

pris     SEK 950,-/ tim