View all essays

kurs - fotografi för nybörjare

Välkommen till min kurs i fotografi för nybörjare eller dig som vill har mer kontroll över din kamera och fotograferingen.

Om Du undrar hur Du kan lämna programmautomatiken och fotografera mer kreativt med Din systemkamera så är denna kursen den riktiga för Dig. 5 gånger. - fotografiens historia (en snabb översikt) - teknik 1&2 (teori och praktik) - bildkomposition (väcker intresse med dina bilder) - tipps och tricks för bättre landskapsbilder - porträttfotografi (introduktion, tipps, enkla hjälpmedel...)

http://www.sv.se/avdelningar/sv-jonkopings-lan/kurser/foto-systemkamera-nyb-vt-17-14521/

  • contact

    Hej so nice that you are visiting my homepage. I am a photographer and digital artist in Sweden who works internationally with advertising and for private customers. If you want to contact me, you can do this via email or facebook messenger..…

    kurs på moderskeppets hemsida

    om du vill lära dig att jobba mer effektfullt med Photoshop, så är denna kursen nånting för Dig... Fotomontage från början till slut.. . lite om mig: http://www. moderskeppet. se/live/robert-muller-optikern-som-vagade-byta-bana/här hittar Du…

Featured essays

contact

Hej so nice that you are visiting my homepage. I am a photographer and digital artist in Sweden who works internationally with advertising and for private customers. If you want to contact me, you can do this via email or facebook messenger..… Read more